سید ابوالحسن حسینی ایوری

www.husseini.ir
سید ابوالحسن حسینی ایوری

وبلاگ شخصی سید ابوالحسن حسینی ایوری

برای تازه شدن دیر نیست

SAHe! www.sahe.ir
www.husseini.ir


info@sahe.ir
info@husseini.ir
sahe1361@yahoo.com


مدیریت بنیاد فرهنگی پژوهشی تروس ( روستای ایور)

HUSSEiNi’s WebSites

http://www.husseini.ir
http://www.sahe.ir

http://www.koohsorkh.ir

http://www.eivar.ir
http://www.shakibai.ir
http://www.eivar.org/


HUSSEiNi’s Weblogs

www.exposin.com/i/746
www.sahe.photoblog.ir
www.eivar.photoblog.ir
www.sahe.mihanblog.com
www.husseini.mihanblog.com
www.chooghan.blogfa.com
www.cheghoo.blogfa.com
www.saheir.persiangig.com/
www.husseini.persiangig.com/
www.swcity.persiangig.com/


گردشگری در کوهسرخ

SAHe | جمعه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۱، ۰۱:۴۲ ب.ظ
12.00


همایش «نگاهی به کوهسرخ» با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان، نماینده مردم شهرستان های کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس، فرماندار، امام جمعه و سایرمسئولان شهرستان کاشمر، برخی مسئولان شهرستان های همجوار و کوهسرخی های ساکن در سایر نقاط کشور در ساحل رودخانه «نابای» در شهر «ریوش» برگزار شد.

در ابتدای مراسم شهردار «ریوش» هدف از برگزاری این همایش را شناخت استعدادها و پتانسیل های گردشگری منطقه کوهسرخ دانست و گفت: این همایش به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر «ریوش»، بخشداری و دهیاری های منطقه کوهسرخ و سازمان میراث فرهنگی  و گردشگری استان و شهرستان کاشمر برگزار شده است.

«رضا کاردانی» افزود: ضمن دعوت از چهره های گردشگری استان، از کوهسرخی های فرهیخته که در سایر استان ها و شهرستان ها ساکن هستند، دعوت به عمل آمده است.

وی افزود: حدود 22 غرفه از روستاهای کوهسرخ، جهاد کشاورزی، فعالان بخش معادن و بسیج کوهسرخ ارائه شده که در این غرفه ها صنایع دستی، محصولات کشاورزی و معادن بخش کوهسرخ به نمایش گذاشته شد.

«مهندس کاردانی» تصریح کرد: منطقه کوهسرخ استعدادهای طبیعی و ناشناخته زیادی دارد وی گفت: این همایش می تواند آثار تاریخی و باستانی کوهسرخ و مناظر طبیعی آن را به مردم و مسئولان بشناساند. وی افزود: ما از مسئولان استانی می خواهیم که 3 اثر تاریخی کوهسرخ را به ثبت برسانند تا با اختصاص بودجه های مناسب، این آثار حفظ شود.

وی 3 اثر تاریخی کوهسرخ را «درخت سرو ریوش»، «بند شاهی کریز» و «آتشکده ریوش» دانست. وی با اشاره به نبود زیرساخت های جذب گردشگر در کوهسرخ خاطر نشان کرد: ساخت هتل و خدمات پذیرایی در شهر «ریوش» و کمک به سرمایه گذاران در منطقه از جمله مهمترین خواسته های اهالی و مسئولان کوهسرخ است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان در ادامه گفت: «نگاهی به کوهسرخ» در کنار نگاه به حوزه صنعت، کشاورزی، دامداری و باغداری است و گردشگری نیز نگاهی در این راستا است.

«پاکدل» افزود: استفاده از گردشگری روستایی و استفاده از ظرفیت های آن، می تواند منجر به ایجاد فرصت های شغلی در تمام فصل ها شود.

وی گفت: بدون شناخت پتانسیل ها و ظرفیت های گردشگری کوهسرخ، قادر به ایجاد زیر ساخت های گردشگری در منطقه نخواهیم بود. وی گفت: نتیجه شناخت صحیح پتانسیل های گردشگری کوهسرخ، استفاده از تمام ظرفیت ها جهت جذب گردشگر خواهد بود.

وی قول پیگیری ایجاد منطقه نمونه گردشگری کوهسرخ را داد و گفت: توجه به بخش گردشگری، ارتقا شهر «ریوش» به شهرستان را در بر خواهد داشت.

«پاکدل» تاکید کرد: منطقه گردشگری «اکبرآباد» به عنوان روستای هدف گردشگری درکوهسرخ انتخاب شده است. وی گفت: ما به عنوان یکی از اعضای دولت باید امکانات زیرساختی جذب گردشگر را در این منطقه آماده کنیم. وی گفت: فعلا برای سال جاری مبلغ 500 میلیون ریال برای زیرساخت های مطالعاتی در نظر گرفته می شود.

 

 

12/03/1391 جوادی ، مهدی / کاردانی ، رضا

 

منبع : پایگاه خبری کوهسرخ

 

 

  1. جهت دیدن عکسهای همایش اینجا کلیک نمایید

  • SAHe

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی